Advies & Begeleiding

INVENTIEF EN CREATIEF
John M. Vijlbrief beschikt over ruime ervaring en een brede kennis op het gebied van de realisatie van interactieve, multimediarijke communicatie. Creatieve teams werkten onder zijn leiding. John heeft veel mensen opgeleid. Mensen die stuk voor stuk goed terecht zijn gekomen. Ze hebben nu zelf een bedrijf of werkzaam bij een bedrijf op een belangrijke positie.

SAMENWERKING
Op dit moment werkt John M. Vijlbrief samen met twee talentvolle jonge producenten die opvallend audiovisuele realiseren. Zoals commercials met bekende Nederlanders. Gezamenlijk produceren wij videoclips en fotografische projecten.

KENNIS EN ERVARING
De kennis en ervaring waarover John beschikt, wil hij graag inzetten bij het opzetten, uitwerken begeleiden en dus realiseren van uw project. Dit kan een langlopend project zijn, zoals  een internetTV-kanaal, of… Vult u maar in. Ik kan offertes van andere producenten voor u doorrekenen en adviseren welke offerte de juiste is. Dus situaties waarbij niet Vijlbrief Media het programma(‘s) realiseert, maar puur een adviserende en begeleidende rol (op de achtergrond) vervult.

Advertenties