iBooks Creatie

Overview2PLATDe afgelopen jaren heeft John Vijlbrief zich vooral bezig gehouden met de creatie van interactieve, mediarijke, digitale boeken. Zogeheten iBooks die men in Apple’s iBooks Store kan vinden. Op dit moment heeft Vijlbrief Media bijna dertig iBooks uitgebracht. Opvallend is de serie ‘Inside the Studio of the Dutch Painter Poen de Wijs’ die uit maar liefst zestien delen bestaat.

EEN iBOOK IS ZEER MEDIARIJK
Voor marketingcommunicatiedeskundigen heeft Vijlbrief Media een gratis te downloaden iBook samengesteld die allerlei facetten c.q. mogelijkheden toont. Want er is heel veel mogelijk met iBooks.

Overview2

EEN iBOOK IS GEEN eBOOK
Een eBook is veel beperkter wat betreft het toepassen van allerlei media-elementen. iBooks zijn er vooral voor Apple-Devices, zoals iMac, MacBook en vooral iPad. Via de iBooks Store wordt een wereldwijd publiek toegankelijk.

Promo_iBook

Bovenstaand iBook over de mogelijkheden van het iBook, kunt u gratis downloaden via Apple’s iBooks Store: zoek onder ‘Vijlbrief Multimedia Books’.

WORKSHOP iBOOK SAMENSTELLEN
John Vijlbrief geeft ook trainingen ‘hoe je een iBook samenstelt, van idee tot en met publicatie in Apple’s iBooks Store’. Door de werkshop te koppelen aan uw te produceren  iBook, slaat u twee vliegen in een klap: u leert zelf een iBook te maken en gezamenlijk maken wij het iBook waarmee u commercieel kunt werken ten behoeve van uw bedrijf of onderneming.

Copyright 2017 Vijlbrief Media & Art-Netherlands.com

 

Advertenties